Vill du ha ännu mer hälsoboost?

Passa på att nyttja rabattkoden BOOST så får du tillgång till allt på PerformIQ Life i ett helt år för endast 699 kr (Ord. pris 995 kr).

Glöm inte bort att ta hand om dig själv!

PerformIQ Life är en digital hälsoplattform fullspäckad av träningspass, utmaningar, recept, kurser, föreläsningar och poddar. Våra inspiratörer är världsstjärnor och experter inom sina områden. Vi förklarar vad som händer i kroppen, hur du utvecklar din hjärna och hur rörelse påverkar din hälsa. Allt utifrån just din utgångspunkt. Allt digitalt på dina enheter så du kan använda PerformIQ Life precis när och var du vill. Vi menar att det ska vara kravlöst, lekfullt och enkelt att må bra. Vi vill motivera dig till en bättre hälsa utan pekpinnar eller krav.

Du kan teckna ett medlemskap i ett helt år för endast 699 kr, använd rabattkoden BOOST i betalsteget (Ord. pris 995 kr).

Om du vill ha ett mindre paket kan du passa på att promenera dig i form på åtta eller 16 veckor, eller varför inte komma i kanonform på åtta veckor tillsammans med Leila? Använd rabattkoden BOOST för att nyttja rabatt på nedan paket.

Hoppas vi ses på Life inom kort!