Ditt välmående- vår prioritet!

Det ska vara enkelt, roligt och kravlöst att må bra!

Testa PerformIQ Life och se hur hälsa kan vara nyckeln till bättre resultat!

Välkommen till PerformIQ Life, plattformen som bryr sig om din hälsa och välbefinnande! Hos oss strävar vi inte bara efter att erbjuda verktyg för en sund livsstil – vi vill göra välmående enkelt, roligt och kravlöst för dig.

När du rör på dig, ökar inte bara din syreupptagningsförmåga, utan även din förmåga att orka mer i vardagen. En aktiv livsstil med goda matvanor håller inte bara dig friskare, utan leder även till färre sjukskrivningar och minskade kostnader för organisationen. Men viktigast av allt skapar det en personalstyrka som inte bara vill, utan även orkar göra det lilla extra.

På PerformIQ Life erbjuder vi en omfattande plattform full av resurser för att främja ditt välbefinnande. Från träningspass för alla nivåer och typer av träning till kurser inom kost- och maghälsa, meditation, yoga, och självledarskap – allt tillgängligt digitalt, när och var du vill.

För gratis tillgång fram till 4/2 2024 se nedan! 👇

Följ nedan steg för att skapa ditt konto!

  1. Klicka på gröna knappen nedan ’Skapa ditt gratis-konto här!’ Det ska stå att ditt konto kopplas till ’Mässa’ för att det ska bli kostnadsfritt.
  2. Ange din e-post och skapa ett lösenord (minst 6 tecken)
  3. Ange verifieringskod EHALSA (Med stora bokstäver. Viktigt att det inte ligger med ett mellanslag före eller efter koden). Se bildexempel.
  4. Tryck på nästa steg.
  5. Fyll i namn (valfritt) klicka sen nästa steg.
  6. Du kommer nu in till startsidan och är klar. VÄLKOMMEN IN! Du har nu tillgång till plattformen utan kostnad fram till 4/2 2024.

Du som redan har skapat ett konto på PerformIQ Life sedan tidigare, skapa ett nytt med annan epost-adress eller maila life@performiq.se så kopplar vi om ditt konto.

 

Boka möte med PerformIQ Life

Har du trötta och orkeslösa medarbetare? Eller behöver ditt team varva ned och finna balans och harmoni? Med PerformIQ Life kan du få hjälp med ovan. Vi kan även bidra till ökad produktivitet och mer glädje och sammanhållning hos dina medarbetare. Kontakta oss så får du veta mer!